Engelliler Aracına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Engelliler Aracına Kavuştu

Engelliler Aracına Kavuştu

Giresun’un Görele ilçesinde faaliyetini sürdüren Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği’ne asansörlü engelli aracı bağışlandı.

06.06.2017 16:41

Giresun'un Görele ilçesinde faaliyetini sürdüren Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği'ne asansörlü engelli aracı bağışlandı.

Araç teslim törenine Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener ve çok sayıda davetli katıldı.

Olmazsa olmazları olan asansörlü engelli aracı için 3 yıl boyunca mücadele ettiklerini belirten Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Asiye Divli, "Yönetim kurulu üyelerimle birlikte 3 yıl boyunca derneğimize böyle bir aracı kazandırmak için mücadele ettik ve kazandık. Engelli dostu olan ağabeyimiz Giresun AK Parti Milletvekili Sayın Cemal Öztürk Bey engellilerin sesini duyduğunu söyleyerek artık ben bu aracı üstleniyorum dedikten 6 ay sonra Emlak Konut Uygulama Daire Başkanı Nurullah Öztürk beyle birlikte 160 bin TL'lik engelli aracını biz engellilere bağışladı. Artık bundan sonra engelli üyelerimizi hastaneye, pikniğe veya geziye toplu olarak götüreceğiz. Kendilerine tüm engelli üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise yaptığı konuşmada, "Engelli derneğimizin yönetimi böyle bir araç için İstanbul'a defalarca gitti geldi ve orada para toplanmaya kalkışıldı, bir sürü işler oldu. Hiçbir şey olmadı ama Nurullah Bey bu işi tek başına başardı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından engelli aracının anahtarları Dernek Başkanı Asiye Divli anahtarları teslim aldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Aracına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement