Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, terör örgütü PKK'ya üye olmak, örgüt üyelerine yardım ve yataklık etmek iddiasıyla tutuklanan 1'i kadın 5 kişinin yargılanmasına Erzurum'da devam edildi.
Erzurum 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Yakup Taşdemir, Dilaver Tanrıkulu, Yavuz Kaya, Abdullah Karatay ve Şeriban Emengen ile avukatları ve yakınları katıldı.
Mahkeme heyeti Şeriban Emengen'e 6 yıl 3 ay, Abdullah Karatay'a 22 yıl 6 ay, Yakup Taşdemir'e 6 yıl 3 ay, Dilaver Tanrıkulu'na 6 yıl 3 ay hapis cezası verirken Yavuz Kaya, hakkında ise beraat kararı verilerek tahliyesine karar verildi. - ERZURUM
Son Dakika › Yerel › Erzurum'da Doğubayazıt'taki Terör Örgütü Davası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.