Erzurum'da Kavga Kanlı Bitti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzurum'da Kavga Kanlı Bitti

Erzurum\'da Kavga Kanlı Bitti
30.04.2012 16:17  Güncelleme: 08:23

Erzurum'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti.

Erzurum'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle Cumartesi günü iki karşıt köylü sakinleri arasında meydana gelen silahlı bıçaklı kavgada yaralanan 15 kişiden F. U., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tekman ilçesine bağlı Yeşilören ile Susuz köylülerinde yaşayan Sarıdemir ve Kaya aileleri arasında yaklaşık 6 yıldır süren arazi anlaşmazlığı nedeniyle Cumartesi günü Erzurum şehir merkezi Mahallebaşı semti Tepemezarlık Caddesi üzerinde bıçak, pompalı tüfek ve sopaların kullanıldığı kavga çıktı.

Yaklaşık 50'e yakın insanın karıştığı kavgada çeşitli yerlerinden darbe alan 15'e yakın kişi yaralandı. Yaralılar Erzurum'da bulunan Palandöken, Yakutiye ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan F. U., hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Kavga Kanlı Bitti - Son Dakika


Advertisement