Erzurum Vakfının Yeni Başkanı Yusuf Kırkpınar Oldu - Son Dakika
Yerel

Erzurum Vakfının Yeni Başkanı Yusuf Kırkpınar Oldu

Erzurum Vakfının Yeni Başkanı Yusuf Kırkpınar Oldu

Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakfının yeni başkanı, eski MHP milletvekili işadamı Yusuf Kırkpınar oldu.

17.12.2013 16:59  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakıf'nun yeni başkanı, MHP eski milletvekili işadamı Yusuf Kırkpınar oldu.

Vakfın gerçekleştirilen genel kuruluna, eski Milletvekili İşadamı Yusuf Kırkpınar, Eski Erzurumlular Vakfı Başkanı İş adamı Hüseyin Sağır, Celal Bayar Üniversitesi Sekreteri Kenan Yıldırım, Avukat Emrulah Aksakal, Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, 112 Acil Hizmetler Başkanı Yaşar Özyiğit, işadamlarından Cafer Demir, İlhami Çakar, Kenan Demir, Adnan Çakıllı, Mehmet Karataş, Osman Kırkpınar, Soner Çelik, Kasım Kocaman, Erol Karasu, Cesim Yeşil, Emniyet Müdürü Murat Karausta, MHP Bayraklı Belediye başkan adayı Mehmet Toptaş, Banka Müdürü Eşref Ertaş, Egeolay gazetesi sahibi Taner Kılıç, ünlü kuaför Harun Cici, Menemen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhami Dağlargüler, Milli Eğitim Bakanlık Başmüfettişi Yaşar Alkan, İzmir Özel İdare Genel Sekreteri Serdar Bulut, Diş Hastanesi Başhekimi M.Sinan Evcil, Necati Arpaçay, Çetin Çağlar, Palandöken Derneği, Narmanlılar Derneği, Erzurum İli Sevenler Derneği, Tortumlular Derneği, Şenkaya Gençlik Derneği, Aşkale Topal Çavuş Köyü Derneği, Aşkale Yazılkaya Köyü Derneği, Hınıs Kongur Köyü Derneği, Çatlılar Derneği, Şenkayalılar Derneği, Menemen Erzurumlular derneği üyeleri katıldı.

Olağan Genel Kurul toplantısı öncesinde verilen yemekte konuşan İşadamı Yusuf Kırkpınar; "Vakfımızın mülkiyeti ile ilgili gelişmeler var. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Burayı vakıflardan alırsak üniversite projemizi de burada gerçekleştireceğiz. Devletten de alacağımız yardımla bu Vakıf üniversitesini kurarsak çığır açarız. Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakfı üniversite kurmak için çalışıyor. Burada yedek asıl diye bir şey yoktur, herkes asildir. Son zamanlarda sosyal faaliyetlerimizde bir düşüş yaşanıyor. Bunları da arttırmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

YENİ VAKIF BAŞKANI YUSUF KIRKPINAR OLDU

Açılış ve saygı duruşundan sonra yönetim ve denetim kurulu raporları okundu. Eski yönetimin ibrasının ardından yeni yönetim ve denetim kurulu seçildi. İşadamı ve eski milletvekili Yusuf Kırkpınar vakfın yeni başkanı oldu. Kırkpınar bir teşekkür konuşması yaptı: "Arkadaşlarımızın ısrarıyla adaylığımı koydum. Bundan sonra vakfımızı beraber yürüteceğiz. Sayın Hüseyin Sağır vakfa çok hizmet eden çok çaba sarf eden bir arkadaşımızdı. Ben herhangi bir noktada gözüm olduğu için değil Erzurumlular'a hizmet için aday oldum. Erzurumlu olarak yaptıklarımızı değil de yapamadıklarımızı anlatmak teşvik edici olacaktır. Ama yaptıklarımız da göz ardı edilemez. Bugüne kadar vakfımıza emeği dokunan herkese teşekkür ediyorum. Bu vakıf çok güç günler atlattı bugünlere geldi. Bundan sonraki çalışmalarımıza nasıl yön vereceğiz artık onları planlıyoruz. İlk hedefimiz Vakıf Üniversitesi kurmak. Bu iş için hemşerilerimizin de desteğini alarak her türlü masrafı yapacağız. Bu üniversiteyi kuralım, çığır açalım. Üniversitemizi kurarsak bizim de sizin de adlarınız her zaman anılır. Vakfımızın daha ileri daha güzel bir yere taşınması için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Hepinize teşekkür ederim.." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Vakfının Yeni Başkanı Yusuf Kırkpınar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement