Eskişehir'deki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'deki Cinayet

Eskişehir'de, yaşlı adamı bıçakla öldürüp, karısını da ağır yaraladığı iddia edilen şüpheli yakalandı.

16.02.2013 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, yaşlı adamı bıçakla öldürüp, karısını da ağır yaraladığı iddia edilen şüpheli yakalandı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 Şubat'ta Dede Mahallesi Kalabak Sokak'taki bir bakkal dükkanının deposunda iş yeri sahibi Sevim Sakızcı (77) ile eşi Mehmet Sakızcı'nın (79) birçok yerinden bıçaklanması olayıyla ilgili zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, olayda yaralanan Sevim Sakızcı'nın, hastanede polise kendilerini bıçaklayan kişinin hamamda çalıştığını söylemesi üzerine, Dede Mahallesi'nde oturan ve hamamlarda çalışan 30'dan fazla kişinin ifadesine başvurdu.

İfadeleri alınanlardan Y.T. (41), şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine gözaltına alındı.

Y.T'nin sorgusunda suçunu itiraf ederek, bakkal dükkanında maktul Mehmet Sakızcı ile tartıştıklarını, bunun üzerine yaşlı adam ve eşini bıçakladığını söylediği bildirildi.

Y.T, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

14 Şubat'ta Dede Mahallesi Kalabak Sokak'taki bir bakkal dükkanının deposunda meydana gelen olayda, iş yeri sahibi Sevim Sakızcı ile eşi Mehmet Sakızcı birçok yerinden bıçaklanmış, 112 Acil Servis ekipleri Mehmet Sakızcı'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirlemişti. Ağır yaralanan Sevim Sakızcı ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kaldırılmıştı.

Muhabir: Fatih Doğan - Oktay Özden

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'deki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement