TMMOB Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi yöneticileri, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı makamında ziyaret etti.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, Sakallı'ya yönetim kurulu üyeleri ve odanın çalışmaları hakkında bilgiler veren Şube Başkanı Hakan Ünal, mühendisliğin yaşamın her alanında var olduğunu belirterek, Odunpazarı Belediyesi ile birçok konuda proje ortaklığı yapmayı planladıklarını bildirdi.
Sakallı, bilim ve mesleğe saygı duyan bir belediye olarak odaları çok önemsediklerini ifade ederek, Ünal ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
-Vergi Dairesi Başkanı Kızıltepe'den Belediye Başkanı Sakallı'ya ziyaret
Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı makamında ziyaret etti.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, Vergi Dairesi Başkanı Kızıltepe ile Eskişehir ve Odunpazarı hakkında sohbet eden Sakallı, Kızıltepe'ye görevinde başarılar diledi.
Kızıltepe ise Sakallı'nın gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, yeni projelerde başarılar dilediğini ifade etti.
- ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.