Etü'de İftar Buluşması - Son Dakika
Yerel

Etü'de İftar Buluşması

Etü\'de İftar Buluşması

Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen iftar programıyla şehrin üst düzey yönetimi bir araya geldi.

17.07.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen iftar programıyla şehrin üst düzey yönetimi bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğine Erzurum valisi Altıparmak'ın konuşması damgasını vurdu. Vali Altıparmak, Rektör Yaylalı için, " Hocamın gidip de Ankara'da ikna edemeyeceği kimse yok. Dolayısıyla Üniversitenin yapımı için gerekli kaynağı kısa sürede bulur. Nitekim buldu da. Kısa sürede ETÜ'de binalar yükselmeye başladı, önemli bir yol kat edildi. " dedi

Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar buluşmalarının üçüncüsü 100. Yıl parkındaki Gelgör Restoranda gerçekleştirildi. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu,İl Jandarma Komutanı J. Albay Uysal Ağaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar'ın yanı sıra iş, siyaset, bilim dünyasından ve sivil toplum kuruluşlarından pek çok isim ile basın mensuplarının katıldığı iftar programı samimi bir havada geçti. İftar programında davetlilere yöresel ayran aşı ve cağ kebabının yanı sıra tatlı olarak da kadayıf dolması ikram edildi.

İftar programında konuşan Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Ramazan ayının başta Erzurum olmak üzere ülkemize huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. Rektör Yaylalı ETÜ'nün bu gün geldiği noktaya da değinerek, " Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz iftar programında iktisadi ve idari bilimler fakültemizin temelini atıyorduk, bu gün ise çatısını çakıyoruz. Bir takım engellemelere rağmen hız kesmeden, heyecanımızı yitirmeden Üniversitemizi inşa ediyoruz" dedi.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, " ETÜ'nün bu iftar yemeği sayesinde göremediğimiz bir çok arkadaşımızı görme imkanını yakalıyoruz, Bunun için Rektör hocamıza teşekkür ediyoruz." dedi.

ETÜ'nün kısa süre içerisinde binaları yükseltmeye başladığına dikkat çeken vali Altıparmak, "Hocamın gidip de Ankara'da ikna edemeyeceği kimse yok. Dolayısıyla Üniversitenin yapımı için gerekli kaynağı kısa sürede bulur. Nitekim buldu da. Kısa sürede ETÜ'de binalar yükselmeye başladı, önemli bir yol kat edildi. " dedi.

Yemek sonrası davetliler uzun uzun sohbet etme imkanı buldu. Protokolün gündeminde yıkılan atlama kuleleri vardı. Davetliler konu hakkında fikir alışverişinde bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etü'de İftar Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement