Ezgi Baş, Satranç da Birinci Oldu - Son Dakika
Yerel

Ezgi Baş, Satranç da Birinci Oldu

Ezgi Baş, Satranç da Birinci Oldu

Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli (ŞHG) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Ezgi Baş, Kütahya’da yapılan satranç turnuvasında il birincisi oldu.

08.04.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli (ŞHG) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Ezgi Baş, Kütahya'da yapılan satranç turnuvasında il birincisi oldu.

Kütahya Belediye Spor Tesisleri'nde yapılan 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kütahya Satranç İl Birinciliği Turnuvasına katılan Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 Hemşirelik-A Sınıfı öğrencisi Ezgi Baş, Gençler Kategorisinde çok güçlü rakiplerle mücadele ederek il birincisi olmayı başardı.

Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmet Şahin, "Ezgi Baş, Kütahya Satranç İl Birinciliği Turnuvası'nda gösterdiği üstün performansla Gençler Kategorisinde il birincisi olarak ilçemizi gururlandırdı. Elde ettiği bu muazzam başarı sayesinde Burdur'da 16-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Bölge Turnuvasında Kütahya'yı temsilen katılmayı garantiledi. Yine okulumuz 11 ATT-B sınıfı öğrencisi Saide Altıntaş aynı yarışmada il beşincisi oldu. Öğrencilerimize ve onların turnuvalara hazırlanmasında önemli katkıları olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin Özkaynak'a teşekkür ederim. Ezgi Baş'a Burdur'da yapılacak olan Bölge Turnuvasında başarılar dilerim" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ezgi Baş, Satranç da Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement