Ezine'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Ezine'den Kısa Kısa

Teşvikiye Camisi Derneği yönetim kurulu üyeleri Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu'nu ziyaret etti.

06.11.2015 13:24

Teşvikiye Camisi Derneği yönetim kurulu üyeleri Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu'nu ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Teşvikiye Camisi Onarım ve Koruma Derneği Başkanı Reşat Görgün ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dernek başkanı Görgün, camilerine büyük destekler sağlayan Babaoğlu'na teşekkür ettiklerini söyledi.

Yapılan desteklerin kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Görgün, "Başkanımızı ve ekibini yapılan çalışmalardan dolayı tebrik etmek için geldik. Yapılan hizmetlerin değeri bizim için çok büyük. Başkanımızın camilere yaptığı güzel hizmetler bizleri çok memnun ve rahat ettiriyor. Biz cami derneği olarak kendilerine ve Ezine Belediyesinin bütün çalışanlarına teşekkür etmek istiyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Babaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu kentin insanları için herkesin üzerine düşen görevler olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sizler görev yaptığınız yerlerde, ilimle, irfanla, iyiliğe ve dürüstlüğe teşvik etmekle bu ülkenin insanına büyük hizmetler veriyorsunuz. Bu yönüyle sizler ve bizler hayırlı işlerin hizmetkarıyız. Bu anlamlı ziyaret için hepinize teşekkür ediyorum. Ezine Belediyesi olarak ilçemiz genelinde sosyal belediyecilik anlayışı ile imkanlarımız ölçüsünde halkımıza, okullarımıza, derneklerimize ve sivil toplum kuruluşlarına destek veriyor ve katkı sağlıyoruz."

Celalettin Topçu Anadolu Lisesi Avrupa'da

Ezine Celaettin Topçu Anadolu Lisesi "Benim Hayatım Benim Seçimim" projesi kapsamında çeşitli etkinliklere katıldı.

Erasmus Okul Proje Koordinatörü öğretmen Zahide Yapucu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı'nın verdiği hibe ile yürütülen Erasmus Programı kapsamında Celaettin Topçu Anadolu Lisesinin de bulunduğunu söyledi.

Okullarının projeye Türkiye'den katılan tek okul olduğuna işaret eden Yapucu, şunları kaydetti:

"Aralarında İspanya, Hollanda, İsveç ve Fransa ile Türkiye'nin yer aldığı projeye ülkemizden sadece Ezine ilçesinde bulunan Celalettin Topçu Anadolu Lisesi kabul edilmiştir. Bu üç yıl içinde ortaklarımızla öğrenci ve öğretmenlerden oluşan küçük gruplarla karşılıklı ziyaretler gerçekleştirilecektir. Projenin üç temel konusu vardır; bunlar sağlık, yiyecek ve sağlıklı ilişkilerdir. Bu proje öğrencilere Avrupa'daki ülkelerle birlikte çalışma ve işbirliği sağlama fırsatı verecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ezine'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement