Fatih Projesi - Son Dakika
Yerel

Fatih Projesi

Fatih Projesi

Batman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şemdinlioğlu, Fatih Projesi kapsamında 7 bin 754 tablet bilgisayar dağıtıldığını açıkladı.

04.12.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında 7 bin 754 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.

Batman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinlioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 24 okulda uygulanan projenin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü bildirdi.

Projenin uygulandığı eğitim kurumlarına birer dokuman kamera ile yazıcı alındığını anımsatan Şemdinlioğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Fatih Projesi 1. faz kapsamındaki 24 okul için altyapı kurulumları tamamlandı. Türkiye geneli 110 Uzaktan hizmet içi eğitim merkezinden bir tanesi, Batman merkez Yeni Mahalle İlköğretim Okulu'na kuruldu.  2014 yılı tablet uygulaması kapsamında, etkileşimli tahta ve altyapı kurulumu tamamlanmış 24 okulda, 7 bin 754 öğretmen ve öğrencimize tablet bilgisayar dağıtımı yapılmıştır. 2015 yılında ise altyapı çalışmalarının tamamlanması halinde yaklaşık 4 bin tablet bilgisayar da dağıtılacaktır." - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatih Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement