Fransız Devlet Televizyonu Edremit'te - Son Dakika
Yerel

Fransız Devlet Televizyonu Edremit'te

Fransız Devlet Televizyonu Edremit\'te

Fransız Devlet Televizyonu “France 5” kanalında bir ekip, doğal afetleri gözler önüne seren dünyaca ünlü belgesel çekimi için Balıkesir’in Edremit ilçesine geldi ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile röportaj gerçekleştirdi.

12.06.2014 16:01

Fransız Devlet Televizyonu "France 5" kanalında bir ekip, doğal afetleri gözler önüne seren dünyaca ünlü belgesel çekimi için Balıkesir'in Edremit ilçesine geldi ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile röportaj gerçekleştirdi.

Fransız Devlet Televizyonu France 5 kanalı için 2007 yılından itibaren aralıksız hazırladıkları "Sale temps pour la planéte" (Gezegenimiz için kirli zamanlar) adlı belgesel programı kapsamında gösterilecek " Türkiye'de Doğal Afetler" bölümü çekimleri için ülkemize gelen ekip, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka başta olmak üzere GÜMÇED Başkanı Mehmet Akif Öznal ve diğer yetkililerle görüştüler. İstanbul'da Kandilli Rasathanesi'nden Doğan Kalafat, İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü hocalarından Prof. Dr. Barbaros Gönençgil, İstanbul Mühendisler Odası Başkanı Cemal Gökçe gibi uzman isimlerle deprem ve sel gibi doğal afetler ile ilgili röportajlar yaptılar.

Edremit Körfezi'nde 3-4 yıldır sıklıkla yaşanan sel ve su baskını felaketleri hakkında görüşmeler yapıp Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'dan bilgiler alan ekip, ayrıca CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Haluk Gümüş'le de röportaj gerçekleştirdiler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fransız Devlet Televizyonu Edremit'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement