Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarını tamamladı.
Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular teknik çalışma yaptı.
Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sakatlıkları devam eden Gökhan, Uğur ve Shelton takımdan ayrı çalıştı.
Afrika Kupası için ülkelerinin milli takımlarında kadroya alınan Lua Lua ile Mabiala da antrenmanda yer almadı.
Beşiktaş maçında sakatlıkları devam eden Gökhan, Uğur ve Shelton ile kart cezalısı Hakan Söyler yer alamayacak. Lua Lua ile Mabiala'nın ise yarın takıma katılacağı belirtildi.
Kırmızı-mavili kafile antrenmanın sonunda karayolu ile İstanbul'a hareket etti.
Muhabir: Ahmet Özler
Yayıncı: Ebubekir Gülüm - KARABÜK
Son Dakika › Yerel › Futbol - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.