Gazeteci Levent Barış Evlendi - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Levent Barış Evlendi

Gazeteci Levent Barış Evlendi

Yeni Malatya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Levent Barış, düzenlenen düğün töreni ile Dr. Şule Kılıç ile hayatını birleştirdi.

26.10.2013 09:20  Güncelleme: 09:45

Malatya'da yayınlanan Yeni Malatya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Levent Barış, düzenlenen düğün töreni ile Dr. Şule Kılıç ile hayatını birleştirdi.

Malatya'da günlük yayın yapan Görüş Gazetesi imtiyaz sahibi ve yine günlük yayın yapan Yeni Malatya Gazetesi'nin yayıncısı Malatya Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Barış'ın oğlu Yeni Malatya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Levent Barış ile Dr. Şule Kılıç'ın düğün töreni Divanpark'ta yapıldı.

Düğün törenine AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ANAP Malatya eski milletvekillerinden Gazi Barut., Malatya Belediyesi eski başkanlarından Av. Seyhan Semercioğlu, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü Erdem Kaplan, gazeteciler, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Düğün töreninde emekli din görevlisi Celal Tilgen tarafından dua okunurken, davetliler daha sonra müzik eşliğinde eğlenerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Levent Barış Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement