Gazeteciler Altınok ve Güler, Gençlik Meclisi'ne Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler Altınok ve Güler, Gençlik Meclisi'ne Konuk Oldu

Gazeteciler Altınok ve Güler, Gençlik Meclisi\'ne Konuk Oldu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunmaya devam ediyor.

26.10.2015 13:25

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ile Kent Konseyi Erzurum Gençlik Meclisi'nin işbirliğinde gerçekleştirilen "Yandaş Diyen Sen Neden Oradasın?" adlı konferansa yoğun ilgi gösterildi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Gazeteci-Yazar Melih Altınok ve Turgay Güler, konuşmacı olarak katıldı.

Gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen konferansa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç ve Zafer Aynalı ile AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammet Selim Özdemir de iştirak etti.

Erzurum Gençlik Meclisi Başkanı Murat Güler, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, "Gençlik Meclisi olarak göreve geldiğimiz günden beri koymuş olduğumuz hedef şudur: Erzurum gençliğini sadece ilimizde değil Türkiye'de parmakla gösterilir bir düzeye çıkarmaktır. Bu noktada yapacağımız çalışmalar, faaliyete başladığımız günden beri artarak devam ediyor. Amacımız topluma faydalı ve bilinçli bir gençliğin oluşmasına katkı sunmaktır" dedi. Ünlü gazeteciler Melih Altınok ve Turgay Güler de, gençlere önemli nasihatlerde bulundu. Altınok, "Korkmadan, kendinizden ödün vermeden düşüncelerinize sahip çıkın. Savunduğunuz düşüncelerde 'ama'sız konuşun, net olun, düşüncenizin arkasında durun" dedi.

Konferansla ilgili beğenisini sosyal medya hesabından paylaşan Altınok, programa eşlik eden gençlere teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler Altınok ve Güler, Gençlik Meclisi'ne Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement