Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde AK Parti seçim bürosu açıldı.

27.04.2015 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde AK Parti seçim bürosu açıldı.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, yaptığı konuşmada, Tosya'nın 2002'den beri AK Parti'nin arkasında çok güçlü durduğunu söyledi.

Tosyalılar'ın verdikleri desteğin karşılığını hizmet olarak çok güzel şekilde aldıklarını belirten Gülşen, şöyle konuştu:

"Kastamonu'nun diğer ilçelerini ve Türkiye'nin dört bir yanını gezen arkadaşlarımız da biliyorlar ki Tosya'daki pek çok hizmet, hastane, doğalgaz ve Tosya Organize Sanayi Bölgesi gibi henüz başka ilçelerimizde yok. Tosyamız, elbette çalışkanlığıyla, gayretiyle ve verdiği destekle bu hizmetlerin hepsini hak ediyor. Türkiye'de yine güçlü bir AK Parti iktidarı olacak. Türkiye'ye hizmet edecek olan parti, 2015 seçimlerinde yine AK Parti olacak. Siz bizi güçlü gönderin. Biz size daha fazla hizmet getirelim.  Açılan seçim büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Törene,, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, AK Parti Tosya İlçe Başkan Yardımcısı Naci Küçükmorkoç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement