Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ağabeyi Selahattin Şimşek, halkın AK Parti iktidarına karşı büyük bir sevgi ve güven duyduğunu söyledi.

05.06.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ağabeyi Selahattin Şimşek, halkın AK Parti iktidarına karşı büyük bir sevgi ve güven duyduğunu söyledi.

Emekli milli eğitim müdürü Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 ağabeyi ve kardeşi Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Gaziantep'te yürüttükleri seçim çalışmaları kapsamında yüzün üzerinde esnaf gezisi, salon toplantıları, ev ziyaretleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya geldiklerini hatırlattı.

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde binin üzerinde üniversite öğrencisinin katıldığı Türkiye'nin meselelerinin tartışıldığı toplantıda, ülkenin geleceği olan gençlere 13 yıllık AK Parti iktidarının yaptığı yatırımları ve reform yasalarını anlattıklarını ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Gerek vatandaşlarımızla, gerekse üniversite öğrencileri ve sivil toplum örgütleriyle yaptığımız görüşmelerde şunu dile getirmeye çalıştık. Türkiye son 12 yılda ciddi bir büyüme ve buna bağlı kalkınma hamlesi yakalamıştır. Bu huzur ve istikrar ortamını fırsat bilen iş adamlarımız da teknolojiye dönük ciddi üretim tesisleri inşa ederek gençlerimize yeni istihdam alanları oluşturdu. Bu tesislerimizde üretilen ürünleri ihraç ederek ülkemize döviz kazandırarak dünyada büyüyen ender ülkelerden biri olma fırsatı yakalamış durumdayız. İşte halkımıza bu kalkınma hızımızın sürmesini, yeni istihdam alanları oluşturarak millet olarak dünyada fırsat eşitliğini yakalamış ve kalkınmasını tamamlamış ülkeler arasında yer almak istediğimizi anlatıyoruz."

AK Parti'nin; eğitim, sağlık ve istihdam alanlarında gençlere fırsat eşitliği sağlamanın çabası içinde olduğunu vurgulayan Şimşek, bu süreçte yapılan yasal reformlar ve çeşitli alanlara yönelik yatırımlara, halkın büyük bir teveccüh gösterdiğine şahit olduklarını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement