Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Genel Seçime Doğru

01.09.2015 15:15

MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim için milletvekili aday adayları müracaatlarının başladığını bildirdi.

MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim için milletvekili aday adayları müracaatlarının başladığını bildirdi.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, milletvekili aday adayı olacak kişilerden herhangi bir başvuru ücreti alınmayacağını belirtti.

Milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin genel merkeze müracaat etmeleri gerektiğini ifade eden Kaya, "Bugün başlayan ve 6 Eylül'e kadar devam edecek süreçte yoğun bir milletvekili aday adaylığı müracaatı olmasını bekliyoruz. Müracaatlar değerlendirildikten sonra adaylarımız genel merkez yoklaması ile belirlenecek" ifadesini kullandı.

Kaya, Türkiye'nin içinde bulundu zor günlerde her Türk vatandaşına görev düştüğünü vurgulayarak, "Bir nefer olarak kendisini Türkiye'nin bir tuğlası gibi gören herkesin gövdesini taşın altına koyması gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika


Advertisement