Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Genel Seçimlere Doğru

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

MHP Ordu Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu İlçesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Ordu Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu İlçesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Altınordu ilçesine bağlı Dedeli Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Enginyurt, daha sonra yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinin her geçen gün daha da önem ve anlam kazandığına dikkati çekti.

Enginyurt, 7 Haziran'a 51 gün kaldığını ifade ederek, "Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran'da mutlak iktidarda olması gerek. AKP'nin Türkiye üzerine kurduğu bütün kirli oyunları, bütün tuzakları, bütün kötü planları MHP'nin iktidarında bozacağız. Ülkenin bölünmesi için hazırlanan başkanlık modelini de yıkacağız" dedi.

Kaynak: AA