Gölbaşı Belediyesi'nden deprem sonrası afet bölgesine destek - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Belediyesi'nden deprem sonrası afet bölgesine destek

Gölbaşı Belediyesi'nden deprem sonrası afet bölgesine destekANKARA Gölbaşı Belediyesi Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası hızlıca harekete geçti.

06.02.2023 14:35  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediyesi'nden deprem sonrası afet bölgesine destek

ANKARA Gölbaşı Belediyesi Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası hızlıca harekete geçti. Acil Durum Arama ve Kurtarma Derneği'ne ilk yardım malzemeleri, temel ihtiyaç malzemeleri desteği verdi. Gölbaşı Belediyesi'nin deprem bölgesine gönderilmek üzere temel ihtiyaç malzemelerini yüklediği TIR'lar da hazırlanıp kısa süre sonra yola çıkıyor. Öncelikli olarak hazırlanan üç tırın yanında Gölbaşı Belediyesi bölgeye Lowbet, Lastikli Ekskavatör, Loder Kepçe, kamyon, kar küreme aracı, ambulans ve cenaze nakil aracı gönderiyor.

"İlk ekibimiz Kahramanmaraş'a doğru yola çıktı"

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Merkez üssü Kahramanmaraş olan, çevre illerimizde de büyük yaralar açan deprem nedeniyle canımız yanıyor. Milletimizin başı sağ olsun. Büyük Türk Milleti olarak tek yürek olmuş şekilde devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. Gölbaşı Belediyesi olarak ilk ekibimiz Kahramanmaraş'a doğru yola çıktı. Diğer ekiplerimizin tüm hazırlıkları son hız devam ediyor, en kısa sürede bölgeye ulaştıracağız" dedi.

Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı Belediyesi'nin koordineli şekilde hazırladığı yardım TIR'ı için afet alanına yardım göndermek isteyen vatandaşların yardımlarını Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde Bahçelievler Mahallesi 302/2 Sokak'ta bulunan Mevlana Camii altında bulunan otoparka getirebilir açıklaması yapıldı.

Gölbaşı Belediyesi\'nden deprem sonrası afet bölgesine destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Belediyesi'nden deprem sonrası afet bölgesine destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement