Golf: Turkish Airlines Ladies Open 2014 - Son Dakika
Yerel

Golf: Turkish Airlines Ladies Open 2014

Golf: Turkish Airlines Ladies Open 2014

Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro Am Golf Turnuvası?'nı, Hakan Duran, Murat Konuk ve Hasan Ceylan'dan oluşan Regnum takımı kazandı.

07.05.2014 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı "Turkish Airlines Ladies Open 2014" kapsamında düzenlenen Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası'nı, Hakan Duran, Murat Konuk ve Hasan Ceylan'dan oluşan Regnum takımı kazandı.

Belek beldesindeki National Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvada bir profesyonel bayan golfçü ile 3 amatör golfçüden oluşan takımlar mücadele etti.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Avrupa'nın en ünlü kadın golfçüleri Lee Ann Pace, Charley Hull, Melissa Reid, Laura Davies, iş adamları Rahmi Koç, Fikret Öztürk, Sabri Yiğit ve Bülent Göktuna'nın da yer aldığı turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası'nı, Chloe Leurquın'in liderlik ettiği Hakan Duran, Murat Konuk ve Hasan Ceylan'dan oluşan Regnum takımı kazandı. Diana Luna'nın liderliğindeki Beyhan Benardete, Recep Turan ve Fikret Ünlü'nün yarıştığı Avea takımı ikinci, Lydia Hall'ın liderlik ettiği Hasan Akçakayalıoğlu, Selim Koray ve Korhan Kurdoğlu'nun yer aldığı diğer Avea takımı ise üçüncü oldu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Golf: Turkish Airlines Ladies Open 2014 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement