Gönül Elçileri Projesi Kapsamında Şiir Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Gönül Elçileri Projesi Kapsamında Şiir Dinletisi

Gönül Elçileri Projesi Kapsamında Şiir Dinletisi

Emine Erdoğan'ın öncülüğünde ülke genelinde başlatılan "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Kırklareli'de şiir dinletisi yapıldı.

22.02.2013 13:00  Güncelleme: 12:59

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde ülke genelinde başlatılan "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Kırklareli'de şiir dinletisi yapıldı.

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu salonunda, Kırklareli Dr. Fuat Umay Çocuk Yuvası, kız yetiştirme yurdu, erkek yetiştirme yurdu ve Karahıdır İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından şiirler okundu.

Şiir dinletisi öncesi konuşan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ın eşi ve "Gönül Elçileri Projesi"nin il koordinatörü Gülseren Yaman, "20 günlük bir çalışmamız sonucunda nüfus sıralamasında 55'inci olan ilimiz Gönül Elçileri projesinde 4'üncü sırada " dedi.

Gönül Elçileri projesinde hedeflerinin birincilik olduğunu belirten Yaman;

"Sizlerin desteği ile hep birlikte daha da büyüyeceğiz. Hedefimiz tabii ki birincilik. Bir bütün olarak Kırklareli'mizin sesini her yerden duyulmasını istiyorum. Gönül dolusu sevgilerimle, bütün Gönül Elçilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler, şiirlerini okuyarak dinletiye gelenlere duygu dolu dakikalar yaşattı.

Programın sonunda bir konuşma yapan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman;

"Biraz önce çocuklarımız yüreklerindeki sevgiyle, merhameti bizimle paylaştılar. Bizlerde arzu ediyoruz, değerli Kırklarelililer yüreklerindeki sevgi ve merhameti yanındaki arkadaşla, koşusuyla, dostuyla, çocuklarla, fakirlerimizle,

özürlülerimizle herkesle paylaşsın. Buradaki çocuklarımız gibi onların kurumların gidip bir şiir okusanız, onlarla vakit geçirseniz, şarkı söyleseniz, derslerine yardımcı olsanız çünkü bu kardeşlerimiz sizlerden bunları bekliyor" dedi.

Şiir dinletisine, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Eşi Gülseren Yaman, Vali Yardımcısı Taceddin Özeren, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

22.02.2013 12: 01: 26

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Elçileri Projesi Kapsamında Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement