Güler Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Güler Yaşlıları Unutmadı

Güler Yaşlıları Unutmadı

Erzurum'un Pasinler'de İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, yaşlılar haftasında Pasinler Huzurevi sakinlerini unutmadı.18-24 Mart yaşlılar haftası dolayısıyla Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler ve İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer Toplum Destekli Polis...

23.03.2012 14:43

Erzurum'un Pasinler'de İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, yaşlılar haftasında Pasinler Huzurevi sakinlerini unutmadı.

18-24 Mart yaşlılar haftası dolayısıyla Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler ve İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer Toplum Destekli Polis hizmetleri kapsamında Pasinler'de bulunan Er Huzurevini ziyaret ederek yaşlıları unutmayıp, karanfil hediye ettiler. Huzurevi sakinleri devlet yetkililerinin kendilerini ziyaret edip, ellerinden öpüp, onları hatırlamalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, onları biz yılın bir haftasında değil, her zaman hatırlanması gerektiğini belirterek, "Bizde ayda en a bir kez olmak üzere yaşlılarımızı ziyaret edip, onlar için eğlenceler tertip ettiriyoruz. Çeşitli illerden ve ilçelerden gelen büyüklerimizin ellerini öpüp, onların yanında olmak istedik. Bizler yaşlı insanlara nasıl yaklaşımda bulunursak, yaşlandığımızda izlerde aynısını evlatlarımızdan görürüz. Yaşlı insanların şefkate, sevgiye ve ilgiye ihtiyaçlarının olduğu unutulmamalıdır" dedi.

Pasinler İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer ise, "Yaşlılar haftası dolayısıyla bugün kaymakamımız ile birlikte yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Bizler Toplum Destekli Polislik kapsamında geçtiğimiz ay burada bir eğlence tertip ettik. Bugün ise burada büyüklerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık" diye konuştu.

Huzurevini ziyaret eden Kaymakam Cihangir Güler, Türkçe bilmeyen Perişan Yeniay isimli Kürt asıllı vatandaşla tercümanlar aracılığıyla bir süre sohbet etti. Tercümandan Kürtçe hal hatır sormayı öğrenen Kaymakam Güler, Kürtçe hal hatır sordu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güler Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement