Halterciler Madalyalarını Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Halterciler Madalyalarını Sergiledi

Halterciler Madalyalarını Sergiledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 3 yıldan beri çalışmalarını sürdüren halterci gençlerin açtığı madalya standı ilgi gördü.

23.05.2016 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 3 yıldan beri çalışmalarını sürdüren halterci gençlerin açtığı madalya standı ilgi gördü. Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi sırasındaki standı yüzlerce vatandaş ziyaret etti.

Burhaniye'de, Mustafa Aygün öncülüğünde çalışmalarını sürdüren, Burhaniyeli gençler halter de Balıkesir'i temsil ediyor. Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde şampiyon sporcuların da katıldığı madalya sergisi ilgi gördü. Stantta, madalya ve kupalar yer aldı. Standı ziyaret eden Kaymakam Hüseyin Öner, başarılı haltercileri kutladı. 20 sporcularının bulunduğunu anlatan Antrenör Mustafa Aygün," Bu güne kadar çok sayıda yarışmaya katılarak madalya ve kupalar aldık. Bir bölümünü de burada sergiliyoruz. Sporcularımızdan Emrah Demirci kilosunda Türkiye rekoru kırarken, Samet Demirkan'da Türkiye üçüncüsü oldu. Elif Oluşan ise Balıkesir şampiyonu oldu. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Başarılarımız artarak devam edecek" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halterciler Madalyalarını Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement