Hasankeyf İlçesinde Araç Lastikleri Kontrolleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Hasankeyf İlçesinde Araç Lastikleri Kontrolleri Yapıldı

Hasankeyf İlçesinde Araç Lastikleri Kontrolleri Yapıldı

Batmanın Hasankeyf ilçesinde, Trafik ekipleri tarafından araçlarda kış lastiği kontrolleri yapıldı.

08.01.2016 13:25

Hasankeyf'te lastik kontrolü

Hasankeyf İlçe Emniyet Amirliği, kış lastiği kontrolü yaptı.

Batmanın Hasankeyf ilçesinde, Emniyet Amirliği Trafik Şubesi Ekipleri tarafından araçlarda kış lastiği kontrolleri yapıldı.

63 aracın kontrol edildiği uygulamada, sürücülere uyarılarda bulunuldu.

İlçe Emniyet Amirliği tarafından uygulama ile ilgili yapılan açıklamada " Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kış aylarında meydana gelen Trafik kazalarını önleme çalışmaları kapsamında; İlçemiz Emniyet Amirliği Trafik ekiplerince kar lastiklerine yönelik denetimlere devam edilmektedir. Aralık ve Ocak ayında denetlemeler artırılmış, son bir hafta içerisinde toplam 63 adet araca yönelik Kış Uygulaması Denetimi yapılmıştır. Yasa ve Genelge gereğince ticari araçlara getirilen kış lastiği zorunluluğunun yaygın hale getirilmesi amacıyla denetimler yapıldı. Özellikle ülke genelinde meydana gelen yaralanmalı ve ölümlü kazalar göz önünde tutularak yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, minibüs, kamyon ve çekicilere denetimlerde ağırlık verilecektir" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hasankeyf İlçesinde Araç Lastikleri Kontrolleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement