Hastalar, Doktoru, Tedaviyi Bırakıp Oy Kullandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hastalar, Doktoru, Tedaviyi Bırakıp Oy Kullandı

16.04.2017 17:04

Hastalar, doktoru, tedaviyi bırakıp oy kullandıŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde rahatsızlığı nedeniyle acilde tedavi olan hastalar, tedaviyi ve doktoru bırakıp oy kullanmaya gitti.

Hastalar, doktoru, tedaviyi bırakıp oy kullandı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde rahatsızlığı nedeniyle acilde tedavi olan hastalar, tedaviyi ve doktoru bırakıp oy kullanmaya gitti.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde oy kullanmaya gidemeyen yaşlı ve hasta seçmenler, hastaneye ait evde bakım araçları ve ambulanslarla evlerinden alınarak oy kullanmaya götürüldü. Bazı yaşlı ve hastalar evlerinden ambulanslarla alınırken bazıları ise evde bakım araçlarına bindirildikten sonra oy kullanacakları okullara götürüldü.

Acil yerine oy sandığı

Rahatsızlığı nedeniyle Viranşehir Devlet Hastanesi aciline giderek orada tedavi olan Koçali Severoğlu ve Hacer Balta isimli hastalar, acildeki tedavileri uzun sürünce Hastane Başhekimi İlhan Erkan'dan oy kullanmak için yardım istedi. hastaların oy kullanma talebine karşılık veren başhekim, ambulansla oy kullanacakları okullara götürdü. Hastalar, okulda oy kullandıktan sonra yeniden hastane aciline getirilerek tedavilerine devam edildi.

(Şİ-SD-

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastalar, Doktoru, Tedaviyi Bırakıp Oy Kullandı - Son Dakika


Advertisement