Hastane Kepez'e Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Hastane Kepez'e Yapılacak

Hastane Kepez\'e Yapılacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e 300 yataklı devlet hastanesi inşa edilmesinde sorun olmadığını söyledi.

14.02.2013 10:06  Güncelleme: 10:11

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e 300 yataklı devlet hastanesi inşa edilmesinde sorun olmadığını, mimari projesi tamamlanan hastanenin yapımı için önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılacağını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sütçüler Mahalle Muhtarı Arif Tekin'i ziyaretinde bölgeye kazandırılacak olan devlet hastanesiyle ilgili "yapılmayacak" iddialarını yalanladı. Başkan Tütüncü, Sütçüler bölgesindeki 52 dönümlük hastane arazisine, 300 yataklı devlet hastanesi yapılacağının altını çizdi. Hastanenin projesinin tamamlandığını, ödeneğinin ayrıldığını belirten Tütüncü, çekme mesafesi probleminden dolayı hastanenin yapım ihalesinin geciktiğini aktardı.

İHALESİ YAPILACAK

Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın talebi üzerine çekme mesafesiyle ilgili imar problemini, Ocak meclisinde kabul ettikleri plan tadilatıyla çözdüklerini belirtti. Başkan Hakan Tütüncü, "Hastanenin yapımı ihale aşamasına geldi. İnşallah kısa bir zaman içerisinde temeli atılacak ve hızlı bir şekilde tamamlanacaktır. AK Parti Antalya milletvekillerimiz hastanenin yapım sürecini yakından takip ediyor. Kepezli hemşehrilerim rahat olsun; hastane yapılacak" dedi.

YOL, ASFALT VE PARK HİZMETİ

Sütçüler Mahallesi'nin alt ve üst yapı eksikliklerini hızlı bir şekilde giderdiklerini belirten Tütüncü, bölgede 8 bin 309 metre yeni yol, 13 bin 227 metre sathi kaplama, 4 bin 515 metre sıcak asfalt ve 3 bin 748 metrekare parke kaldırım çalışması yaptıklarını kaydetti. Başkan Tütüncü, bu yıl ise mahallede 3 bin ton sıcak asfalt çalışması yapacaklarını söyledi. Bölgeye 4 dönümlük güzel bir mahalle parkı inşa ettiklerini kaydeden Tütüncü, mahalledeki Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu'nun genişlettikleri bahçesinde; sıcak asfalt, bakım-onarım ve çevre duvarı çalışması yaptıklarını ifade etti.

5 BİN 921 KİŞİYE TAPU

Bölgedeki mülkiyet probleminin çözümüne de önem verdiklerinin altını çizen Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, mahallede hak sahibi 5 bin 921 kişiye tapu tahsisi yaptıklarını anlattı.

Tütüncü, Sütçüler Caddesi'nde inşa ettikleri ve içerisinde 150 kişilik çok amaçlı salonu olan, sosyal belediyecilik hizmeti verdikleri Osman Gazi Semt Konağı'nın da bölgeye canlılık getirdiğini vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastane Kepez'e Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement