Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş: "Umutlarımız Hep Canlı Kalacak" - Son Dakika
Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş: "Umutlarımız Hep Canlı Kalacak"

Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek getirdikleri insani yardım malzemelerini teslim etti. Birlik üyelerine teşekkür eden Başkan Lütfü Savaş, yardımların arasında bulunan ve iki kardeşin kumbara üzerine kendi el yazısıyla yazdığı mektup üzerine, “Umut hepimiz adına gelecek için aydınlık bir güneştir, biz bu güneşi hiç soldurmayacağız. Umutlarımız hep canlı kalacak. Çocuklarımızın bize gönderdiği bu hediyeler bizi ayakta tutmaya devam edecek” dedi.

07.04.2023 14:38  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek getirdikleri insani yardım malzemelerini teslim etti. Birlik üyelerine teşekkür eden Başkan Lütfü Savaş, yardımların arasında bulunan ve iki kardeşin kumbara üzerine kendi el yazısıyla yazdığı mektup üzerine, "Umut hepimiz adına gelecek için aydınlık bir güneştir, biz bu güneşi hiç soldurmayacağız. Umutlarımız hep canlı kalacak. Çocuklarımızın bize gönderdiği bu hediyeler bizi ayakta tutmaya devam edecek" dedi.

Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği üyelerinin Antalya'dan Hatay'a getirdiği yardımlarla birlikte, 7 yaşındaki iki kardeş Asya ve Osman da aylarca kendilerine tablet almak para biriktirdikleri kumbarayı depremzede çocuklara bağışladı. Hatay'a getirilen yardımlardan dolayı Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği üyelerine teşekkür eden Başkan Savaş, Asya ve Osman'ın kumbara üzerine kendi el yazılarıyla yazdığı mektup üzerine şunları söyledi:

"Antalya'dan Asya ve Osman'ın kendine tablet alması için aylarca biriktirdiği bu parayı gönüllerinden geçerek buradaki ihtiyaç sahibi, hiç tanımadığı, görmediği bir arkadaşına göndermesi çok anlamlı. Çadırkentleri dolaştığımda en ihtiyaç sahibi bir çocuğa bunu Asya ve Osman'dan geldiğini belirterek vereceğim. Depremin üzerinden 2 ay geçti, insanlarımız buradaki dramı zorluğu unutmuş olabilir. Umut hepimiz adına gelecek için aydınlık bir güneştir, biz bu güneşi hiç soldurmayacağız. Umutlarımız hep canlı kalacak. Çocuklarımızın bize gönderdiği bu hediyeler bizi ayakta tutmaya devam edecek. Biz de Hatay'ı tez vakitte eskisinden de çok daha iyi bir seviyede ayağa kaldıracağız. Bu nesillere bakmaya onları gelecek için ayakta tutmaya devam edeceğiz. Bizi çok duygulandıran bir hediye."

Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği adına yardımları getiren Osman Bağdatlıoğlu, görüşmede Hatay'ın eski günlerine döneceğinden emin olduklarını söylerken, Savaş ise daha sonra ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için yaptığı çadırkent ziyaretleri sırasında Asya ve Osman'ın gönderdiği emaneti 4 kardeşe verdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş: "Umutlarımız Hep Canlı Kalacak"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş: 'Umutlarımız Hep Canlı Kalacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement