Havza Belediyesi'nde Hastane Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Havza Belediyesi'nde Hastane Toplantısı

Havza Belediyesi\'nde Hastane Toplantısı

Samsun'un Havza ilçesinde bu yıl temeli atılacak olan 100 yataklı devlet hastanesi için değerlendirme toplantısı yapıldı.

17.02.2012 16:36

Samsun'un Havza ilçesinde bu yıl temeli atılacak olan 100 yataklı devlet hastanesi için değerlendirme toplantısı yapıldı.

Havza Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Başkan Yardımcısı Ömer Büyük, Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci, Hastane Müdürü İbrahim Sarıcaoğlu ile Müdür Yardımcısı Nizamettin Gündüz katıldı. Yapılan toplantıda Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve hastane yönetimine yapılacaklarla ilgili son gelişmeler ve hastane planları konusunda bilgiler verildi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Onarım Dairesi Başkanı Mehmet Demircioğlu, Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürü Dr. Mehmet Rıfat Köse ile birlikte yapılan görüşmeler sonucunda hastane kapasitesinin 75 yataktan 100 yatağa çıkarıldığını ve hastaneye iki yeni bölüm kazandırıldığını belirtti. İkiz, "Kadın doğum ve enfeksiyon hastalıkları olmak üzere iki yeni bölüm açılması kararlaştırıldı. Bir hafta içersinde hastanemizin tam olarak proje tamamlanacak ve TOKİ tarafından ihaleye sürecine girerek bu yıl içersinde temeli atılacak" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havza Belediyesi'nde Hastane Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement