Hayri Yiğit Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Hayri Yiğit Güven Tazeledi

Hayri Yiğit Güven Tazeledi

Alaplı Kızılay Şubesinin olağan genel kurulu yapıldı.

13.02.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı Kızılay Şubesinin olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Hayri Yiğit güven tazeledi.

Alaplı Belediye Kültür Salonunda gerçekleşen genel kurul saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Alaplı AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak ve meclis başkanı Hasan Öztürk de genel kurula katıldı.

Kongrede konuşan Kızılay Şube Başkanı Hayri Yiğit, "Biz Kızılaycılar gönüllü çalışan insanlar olarak, dil, din, ırk, mezhep ve siyasi ayırımı yapmadan insanlarımıza yardım yapmayı seven insanlarız. Bizler her zaman isteriz ki maddi imkanlarımız daha güçlü olsun da tüm kardeşlerimize sahip çıkalım. Onun için diyorum ki bizlere tüm yardım seven insanlarımız sahip çıksın biz de tüm insanlık alemine sahip çıkalım. Biz Kızılay olarak çalışmalarımızı gösteriş için değil, Cenabı Allah içindir, bu böyle de bilinmelidir. Burası gönüllü bir kuruluştur. Kimseden karşılık beklemeyip, insanlığın hizmetin de olan bir kuruluş olup, gücünü kendi çalışanlarımızın kendi vicdanından almaktadır. Beni destekleyen bana bu kutsal görevi emanet eden tüm delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 80 üyenin tamamının oyunu alan mevcut başkan Hayri Yiğit yeniden şube başkanlığına seçildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayri Yiğit Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement