Yüreğir Belediye Başkan Vekili Tarık Özünal, göreve başlamasının ardından Adana Valisi Mustafa Yavuz'u makamında ziyaret etti. Görüşmede Yüreğir'deki çalışmalar ve ilçeye yönelik hizmetler ele alındı; Vali Yavuz, Özünal'a yeni görevinde başarılar diledi.
Adana'nın Kozan, Aladağ ve İmamoğlu ilçelerinde çıkan orman yangını 15 mahallede etkili oldu. Vali Mustafa Yavuz'un verdiği bilgiye göre 285 haneden 835 vatandaş tahliye edildi.
Adana Valisi Mustafa Yavuz, Kozan'da dün çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangınının Aladağ ilçesindeki alevlerinin kontrol altına alındığını açıkladı. Yangın 3 ilçeyi etkilerken, 285 hanede 835 kişi tahliye edildi; ekipler 3 uçak ve 12 helikopterle müdahaleyi sürdürüyor.
Av yasağının bitmesiyle Karadeniz'den getirilen balıklar Safranbolu'daki tezgahlarda yerini aldı. Hamsi ve istavritin kilosu 300 liradan satılırken balıkçı Mustafa Yavuz, bollukla fiyatların daha da düşmesini beklediklerini söyledi; bu durum hem satıcıları hem tüketicileri memnun etti.
Adana'da güvenlik şeridinde arıza gideren TIR şoförü Mustafa Yavuz, kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Adana'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kapsamında Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, şehitler anıldı, Kur'an-ı Kerim okundu, kısa film gösterimi yapıldı. Vali Mustafa Yavuz ve diğer konuşmacılar, hain darbe girişiminin unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, milletin iradesine sahip çıktığını belirtti. Programda ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması izlendi, ilahi ve şiirler okundu.
FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olan Adanalı asker ve polisler, kabirleri başında düzenlenen törenle dualarla anıldı. Vali Mustafa Yavuz ve protokol üyeleri, ikiz şehitler Ahmet ve Mehmet Oruç ile diğer şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı ve ailelerine başsağlığı diledi.
Vali Mustafa Yavuz: - "Bu ülkenin vatandaşının, ülkemizin gerçekten yetiştirdiği evlatlarının, söz konusu vatan, bayrak, bağımsızlık olduğu zaman tankın üzerine çıkacak, silahlara göğsünü siper edecek kadar kahramanca o tankların önüne yattıklarını az önceki sergimizde bir kez daha hatırladık"
Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Özgür Özel'i grup başkanlığı görevinden alacağı iddia edildi. Kulis bilgisini ise CHP'den milletvekili adayı olan ve partisinden ihraç edilen gazeteci Mustafa Yavuz aktardı.
Vali Yavuz, Adana'nın kalkınması için güvenlik çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.
Adana'da aile bağlarını güçlendirmek için yapılan şenlikte çocuklar çeşitli etkinliklerle eğlendi.
Adana Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde 71 öğrenci Hekimlik Andı'nı okudu, başarı belgeleri verildi.
Adana Valisi Yavuz, Saimbeyli'de kamu hizmetlerini ve projeleri değerlendirerek ziyaretler gerçekleştirdi.
Vali Yavuz, Kurban Bayramı'nda birlik ve beraberlik mesajı verdi, trafik kurallarına uymayı hatırlattı.
Adana Valisi Mustafa Yavuz, kentte görev yapan emniyet personelinin Kurban Bayramı'nı kutladı.
Adana Valisi Mustafa Yavuz, Kurban Bayramı boyunca 5 bin 458 polis ve jandarma personelinin görev alacağını, ayrıca 2 helikopter, 35 İHA-SİHA ve dron, 40 zırhlı araç ile 6 yüzer unsurun güvenlik için sahada olacağını açıkladı.
Vali Yavuz, öğrencilerle Bayrak Töreni'nde bir araya gelerek eğitim ve güvenlik vurgusu yaptı.
Adana'da düzenlenen turnuvaya 17 ülkeden 395 sporcu katılıyor. Turnuva 41 masada sürüyor.
Adana Valisi Mustafa Yavuz, Karaisalı ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Adana'da Orman Haftası etkinliğinde 10 bin fidan, yeşil vatanı koruma amacıyla toprakla buluşturuldu.
Adana Valisi Mustafa Yavuz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle görüştü.
Adana'da Taş Köprü'de düzenlenen iftar programında, Kızılay ve Vali Adana'nın potansiyelini vurguladı.
Adana Valisi Yavuz, Kulüp Başkanı Zeybek ile projeleri hakkında görüştü ve forma hediye aldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, koruyucu aileler için iftar programı düzenledi.
Vali Yavuz, Feke-Saimbeyli yolundaki heyelan sonrası yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Vali Yavuz, kaçak yapılaşma için hızlı çalışmalar yapılmasını istedi, yeni projelere başlanacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Adana Valiliğine atanan Mustafa Yavuz, görevine başladı.
Vali Mustafa Yavuz, suça karşı müsamaha gösterilmeyeceğini duyurdu. Huzuru öncelik edindi.
Karabük Valiliği'nden Adana'ya atanan Vali Mustafa Yavuz, veda programında duygusal anlar yaşadı.
Yenice ıhlamur balı, AB coğrafi işaret tescil belgesi aldı. Vali Yavuz, tescili gururla karşıladı.