Hdp Akhisar'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Hdp Akhisar'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Hdp Akhisar\'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Manisa’nın Akhisar ilçesinde milletvekili adaylarını tanıttı.

22.04.2015 00:04

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Manisa'nın Akhisar ilçesinde milletvekili adaylarını tanıttı.

Hükümet Konağı önünde yapılan basın açıklamasıyla İl Eş Başkanı Sait Taşçı, adaylar Ali Alfatlı, Sibel Genç, Mejdel Acar, Mehmet Tarlabölen, Abidin Başboğa, Gülümser Olgun, M .Yıldırım Polat, Cumalı Yıldız ve İhsan Çaça'yı partililere tanıttı.

Sadece Kürtlerin değil tüm kesimin partisi olduklarını kaydeden İl Eş Başkanı Sait Taşçı, "Biz Kürt partisiyiz ama sadece Kürt partisi değiliz. Biz yoksulların, ezilenlerin, yok sayılanların, yok etme savaşı ilan edilenlerin, muzdariplerin, kadınların, emeklilerin, emekçilerin, emeğin ve ekmeğin partisiyiz ve çağrımız büyük insanlık çağrısıdır. Sizleri Halkların Demokratik Partisi adına saygıyla sevgiyle dostlukla selamlıyorum" dedi.

HDP Akhisar İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Bülbül de, "Halkımız bu süreçte HDP'yi seçmiştir, oylar HDP'ye verilecektir. HDP, Halkın Demokratik Partisi Türkiye'de barışın, çözümün, adaletin, hukukun, demokrasi, insan hakları, evrensel değerler, ölçüsünden sahiplenmiş ve halklara söz vermiştir. Bütün hakların, bütün kültürlerin, bütün renklerin, bütün inançların, bütün kimliklerin adalet temelinden eşit ilkelere bağlı olarak hepsini eşit görüyor. HDP, Türkiye'de yeni bir ufuk açmıştır, yeni bir barış umudu olmuştur. Yeni bir demokratik ilkeleri yaratmıştır, bu ilkeleri hepimiz destekliyoruz ve oylar HDP'ye. HDP, bir barış projesi, bir yaşam projesi halklara sunulmuştur. Bu yaşam projesini sahipleniyoruz. HDP bir Türkiye partisidir" dedi.

HDP Manisa Milletvekili birinci sıra adayı Ali Alfatlı da, siyasi partilerin seçim vaatlerini eleştirerek, bu vaatlere halkın inanması gerektiğini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hdp Akhisar'da Milletvekili Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakan: Yakisir amca oglum : 0 0 Yanıtla

Advertisement