Antrenör Şenel: Çok Şükür Maçımızı Kazandık - Son Dakika
Yerel

Antrenör Şenel: Çok Şükür Maçımızı Kazandık

Antrenör Şenel: Çok Şükür Maçımızı Kazandık

Göztepe'yi 46-35 yenen Amasya Taşova YİBO'da, Antrenör Şenel, "Çok şükür maçımızı kazandık. Bundan sonra Kayseri ve Konya maçını bekleyeceğiz." dedi.

30.04.2014 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Hentbol 1. Lig play-off final grubu maçında Göztepe'yi 46-35 yenen Amasya Taşova YİBO'da, antrenör Sercan Şenel, "Çok şükür maçımızı kazandık. Bundan sonra Kayseri ve Konya maçını bekleyeceğiz" dedi.

Şenel, maç sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın iki takım için de çok zorlu geçtiği söyledi.

Göztepe'nin iddiasının maçtan önce bittiğine dikkati çeken Şenel, şöyle konuştu:

"Bundan sonra Kayseri ve Konya maçını bekleyeceğiz. Maçın sonucuna göre Süper Lig'e çıkıp çıkmayacağımız belli olacak. 3 gün boyunca güzel bir turnuva geçirdik. Bütün takımları tebrik ediyorum. Takım olarak bugün biraz yorgunduk. Yoğun tempoda maçlar yaptık. Bugünü biraz rolantide geçirdik. Güzel bir maç oldu. Oyuncularımın hepsine verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ederim. İleride daha güzel yerlere gelecekler. Göztepe'yi de tebrik ederim. Hakikaten taraftarıyla bütünleşmiş güzel bir ekip. İnşallah onlar da seneye başarılı olurlar diyorum."

Sercan Şenel, seyirci atmosferinin bugün sahaya çok iyi yansıdığını dile getirerek, taraftarlarına, kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antrenör Şenel: Çok Şükür Maçımızı Kazandık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement