Hıdırellez Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Hıdırellez Coşkusu

Hıdırellez Coşkusu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin iki yıldır Ula’da gerçekleştirdiği Hıdırellez Bayramı kutlamaları bu yıl da Ula Esnaf Odası’nın katkıları gerçekleştirdi.

06.05.2014 16:06

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin iki yıldır Ula'da gerçekleştirdiği Hıdırellez Bayramı kutlamaları bu yıl da Ula Esnaf Odası'nın katkıları gerçekleştirdi. Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen Hıdırellez Bayramı kutlamalarında halk oyunları ekiplerinin gösterisi katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Ula Esnaf Odası işbirliğinde gerçekleştirilen Hıdırellez Bayramı kutlamalarına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Işıloğlu, Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gürsel, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gürsel, Hıdırellez Bayramı kutlamaları etkinliğinde yaptığı konuşmasında, "Baharın müjdecisi olarak da adlandırılan Hıdırellez Bayramı geçmişten günümüze ecdadımızın bizlere bıraktığı en önemli bayramlardan birisidir. Baharın yanı sıra, barış ve sevginin hakim olduğu bu günlerde, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde sürdürülen yaşamlarda herhangi bir sorun ortaya çıkmayacaktır" dedi.

Törende Ula Atatürk İlkokulu öğrencileri ile Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Halk oyunları ekipleri yöresel oyunları sergiledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement