İbrahim Cansız: "Her Zaman Sivil Toplum Kuruluşları ile İstişare Edeceğim" - Son Dakika
Yerel

İbrahim Cansız: "Her Zaman Sivil Toplum Kuruluşları ile İstişare Edeceğim"

İbrahim Cansız: "Her Zaman Sivil Toplum Kuruluşları ile İstişare Edeceğim"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, ziyaretlerine devam ediyor.

17.03.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, ziyaretlerine devam ediyor.

Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı ve eski Zonguldak İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Cansız seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Giresun İli Göreli İlçesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi'ni ziyaret eden Cansız'ı, dernek başkanı Yusuf Hıdır karşıladı. Yusuf Hıdır ile Zonguldak ve Zonguldaklıların sıkıntılarını konuşan İbrahim Cansız daha sonra SAYDER üyeleri ile bir araya geldi. İHH'nın uluslararası alanda çok başarılı hizmetler gerçekleştirdiğini belirten İbrahim Cansız, "SAYDER Zonguldak Şubesi de bu anlamda Zonguldak'a büyük hizmetler katmıştır. Kendilerin Zonguldak için gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Eğer halkımız bizi Milletvekili olarak seçerse de her zaman sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile istişare halinde olacağız" dedi.

Son olarak Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyaret gerçekleştiren İbrahim Cansız, şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehit ailelerinin sıkıntılarını dinleyen Cansız, bunları gidermek için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti. Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ise, Cansız'ın gerçekleştirdiği bu ziyaretten duydukları mutlulukları dile getirerek, "Değerli öğretmenimiz Zonguldak'a her alanda hizmet etmiştir. Milletvekili olduğunda da en iyi şekilde hizmet edeceğini düşünüyorum. Bu sebeple İbrahim Cansız hocamızı sonuna kadar destekliyoruz" - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbrahim Cansız: 'Her Zaman Sivil Toplum Kuruluşları ile İstişare Edeceğim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement