İçişleri Bakanı Şahin Pasinler'de - Son Dakika
Yerel

İçişleri Bakanı Şahin Pasinler'de

İçişleri Bakanı Şahin Pasinler\'de

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum'da sürdürdüğü incelemelerinin ardından Pasinler ilçesinde Kaymakamlığı ziyaret etti.

14.04.2012 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum'da sürdürdüğü incelemelerinin ardından Pasinler ilçesinde Kaymakamlığı ziyaret etti.

Dün bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen İçişleri Bakanı Naim Şahin, İlçe Hükümet Konağı önünde Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, kamu kuruluşları müdürleri ile vatandaşlar tarafından İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü folklör ekibinin gösterisi eşliğinde karşılandı.

Bakan Şahin karşılamaya gelen vatandaşlarla bir süre sohbet edip, onların sıkıntılarını dinledikten sonra İlçe Kaymakamlığına geçerek İlçe Kaymakamı Cihangir Güler'den ilçe hakkında brifing aldı. İlçe Kaymakamı Güler'in sunmuş olduğu Brifing sonrası Kaymakam Cihangir Güler ve Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu tarafından İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e Erzurum Pasinlerli Büyük İslam Mütefekkiri İbrahim Hakkı Hazretlerinin yazmış olduğu Marifetname isimli kitabı hediye ettiler.

Pasinler Kaymakamlığı önünde hatıra fotoğrafının çekilmesinden sonra İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Pasinler'den ayrıldı.

Bakan Şahin'in ziyaretine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve Jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Akgün de eşlik etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İçişleri Bakanı Şahin Pasinler'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement