İgm Üyesi Yavuz'dan Açıklama - Son Dakika
Yerel

İgm Üyesi Yavuz'dan Açıklama

İgm Üyesi Yavuz\'dan Açıklama

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, geçtiğimiz hafta partisinden istifa eden MHP'li İl Genel Meclis Üyesi Erhan Yavuz, başka hiçbir partiye geçmek gibi düşüncesi olmadığını söyledi.

04.06.2012 15:29

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, geçtiğimiz hafta partisinden istifa eden MHP'li İl Genel Meclis Üyesi Erhan Yavuz, başka hiçbir partiye geçmek gibi düşüncesi olmadığını söyledi.

İl Genel Meclis Üyesi Erhan Yavuz, Konak Kafe'de muhtarlarla birlikte düzenlediği basın toplantısında neden istifa ettiğini açıkladı. Yavuz, "Davama yıllarca hizmet etmiş, her zaman teşkilatlarımın ve dava erlerimin hizmetinde hiçbir çizgi kırıklığı yaşamadan, bir menfaat ekseninde başka partilerde eşelenmeyen bir dava gönüllüsü sevdalısıyım. Aynaya baktığımda dün olduğu gibi bugün de emin bir adam görmekteyim. İstifa süreci ile ilgili olarak, istifamı 29 Mayıs 2012 tarihinde Biga İlçe Başkanlığına ve Çanakkale İl Başkanlığına göndermek sureti ile başlattım. Bundan sonra yaşananlar ise istifamızın ne kadar haklı olduğunu şahsımın bir kere daha anlamasına vesile olmuştur" dedi.

Yavuz, "Biga İlçe Başkanı Atilla Soykan sadece şahsıma yönelik bir basın açıklaması tertiplemiş, iftiraya varan çarpıtmalar yapmıştır. Kendisi partimizin 42 yıllık kurumsal bir parti olduğunu ve kimsenin teşkilattan üstün olmadığını söylemektedir. Halbuki şahsımın hiçbir şekilde partiden üstün olduğuma dair bir beyanatım, davranışım yoktur. Hiçbir zaman kendimi partimin üzerinde görmedim. Halkımızın, milletimiz ve partim için çalıştım. Bırakın üstün görmeyi, hizmetkarı oldum. Ama atanan yönetim, kendilerini partinin sahibi sandı" dedi.

Başka partiye geçebileceği şeklindeki iddialarını da cevaplandıran Yavuz, "Akıllarınca Erhan Yavuz'a elbise biçmeye kalkmaktadırlar. Bu çırpınış boşunadır. Şahsımı ülkücü, milliyetçi hareketin mensupları karşısında küçük düşürme girişimi tutmayacaktır. Önümüzdeki yerel ve genel seçim sürecinde şahsımı bu noktaya getirilenlerin tutum, davranış ve söylemlerinin dikkatlice takibini değerli dava arkadaşlarımdan, ülkücü dostlarımdan istirham ediyorum. Makamları kalıcı değil geçicidir. Herkes yaptığından ve söylediğinden sorumludur. Biliyorsunuz ki vaktinden önce çiçek açmadığı gibi gün gelir herkes yaşananların hesabını ülkücü hareket karşısında verir" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İgm Üyesi Yavuz'dan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement