Irak Sınırındaki Olay - Son Dakika
Yerel

Irak Sınırındaki Olay

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Irak sınırındaki olayda 35 sivil vatandaşın hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

02.01.2012 14:03

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Irak sınırındaki olayda 35 sivil vatandaşın hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Irak sınırındaki olayda 35 sivil vatandaşın hayatını kaybetmesinin kendilerinde büyük üzüntü yarattığını ifade eden Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, yayınladığı taziye mesajında şunlara yer verdi:

"Irak sınırındaki olayda 35 sivil vatandaşımızın hayatını kaybettiğini maalesef üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Uzun süreden beri devam eden terör faaliyetleri nedeniyle bölgede hayvancılık gibi geçim kaynaklarını yapamaz duruma gelen bölge halkı hayatlarını devam ettirmek için sigara ve mazot kaçakçılığı gibi yasal olmayan işler yapmak zorunda kalmıştır. Maalesef bu durum bugün hepimizi üzen acı bir olayın yaşanmasına vesile olmuştur. Çubuk 59 şehit ve 23 gazisi ile Türkiye genelinde nüfusuna göre en çok şehit ve gazisi olan ilçedir. Bu nedenle evlat, ana, baba, kardeş ve eşini kaybetmenin veya sakat kalmanın acısının ne demek olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Onların acılarını bizim acımız olarak kabul ediyoruz. Cenabı Allah'tan kimseye evlat, anne, baba, kardeş ve eş acısını yaşatmamasını temenni ediyor, yeni yılın ülkemize huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Hayatını kaybeden 35 sivil vatandaşımıza Allah rahmet, ailelerine, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Irak Sınırındaki Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement