İş Kadınlarından Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

İş Kadınlarından Eğitime Destek

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD), Seyhan Taşkent İlköğretim Okulu'nda engelli öğrenciler için özel eğitim sınıfı yaptırdı.

03.01.2012 14:00

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD), Seyhan Taşkent İlköğretim Okulu'nda engelli öğrenciler için özel eğitim sınıfı yaptırdı.

İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen, yazılı açıklamasında, Türkiye'de engellilerin, fiziki mekanların yetersizliği nedeniyle gerekli eğitimi alamadığını belirtti.

Engelli çocukların daha iyi bir eğitim alması için her okulda özel eğitim sınıfı bulunması gerektiğini vurgulayan Türkmen, İŞKAD olarak Taşkent İlköğretim Okulu'na böyle bir sınıf kazandırdıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Yaşamdaki tüm sorunların eğitimle çözülebileceğini ifada eden Türkmen, özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler için her okulda mutlaka bir özel eğitim sınıfının bulunması gerektiğini kaydetti.

Özel Eğitim Sınıfında öğrenciler ve velileriyle de bir araya gelen İŞKAD Yönetim Kurulu, birlikte anı fotoğrafı da çektirdi.

Okul Müdürü Akın Köksal, özel eğitim sınıfının okulda öğrenim gören yaklaşık 10 öğrenci için çok önemli olduğunu vurgulayarak, İŞKAD'a teşekkür etti.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İş Kadınlarından Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement