Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce hayata geçirilen "İşimi Seviyorum Geleceğe Umutla Bakıyorum - 3" projesi tanıtıldı.
İlçedeki bir restoranda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Başer, projenin ilçede iki defa uygulanan projenin başarılı sonuçlanması nedeniyle 3'üncüsünü düzenlediklerini söyledi.
Önceki projelerin Türkiye'de yankı uyandırdığını belirten Başer, "Geçen yıl bu projemiz Cumhurbaşkanlığı tarafından ödüle layık görüldü. Bu projemizde ilçede okula devam etmeyen, her hangi bir mesleği olmayan gençlere yönelik bir proje" dedi.
Ardından, Elazığ'a tayini çıkan komiser yardımcısı Seydihan Güz ve Kocaeli'ne tayini çıkan Polis Memuru Emine Kılınç'a hizmetlerinden dolayı plaket verildi.
Proje tanıtım toplantısı slayt gösteriyle son buldu. - Bitlis
Son Dakika › Yerel › İşimi Seviyorum Geleceğe Umutla Bakıyorum - 3' Projesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.