İskenderun Limanı'ndaki yangına havadan böyle müdahale ediliyor - Son Dakika
Yerel

İskenderun Limanı'ndaki yangına havadan böyle müdahale ediliyor

- İskenderun Limanı'ndaki yangına havadan böyle müdahale ediliyor Hatay'da İskenderun Limanı'nda depremin ardından çıkan yangına, yangın söndürme helikopteri ile müdahale ediliyor.

08.02.2023 10:52  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- İskenderun Limanı'ndaki yangına havadan böyle müdahale ediliyor

HATAY - Hatay'da İskenderun Limanı'nda depremin ardından çıkan yangına, yangın söndürme helikopteri ile müdahale ediliyor. Karadan yapılan çalışmanın yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetlerine ait helikopterle yapılan müdahale ile yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından İskenderun Limanı'nda devrilen konteynerlerde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Limanda devrilen konteynerlerde çıkan yangın depremin üçüncü gününde sürüyor.

Bir çok ilden gelen itfaiye ekipleri ve arazözlerin karadan, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Hatay Orman Bölge Müdürlüğü helikopterlerinin de havadan müdahalesiyle alevler söndürülmeye çalışılıyor.

Askeriyeye ait helikopterlerin yaptığı müdahale hava taşıtından görüntülenirken, uçaklardan da yangın söndürme topunun atıldığı öğrenildni.

İskenderun Limanı\'ndaki yangına havadan böyle müdahale ediliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İskenderun Limanı'ndaki yangına havadan böyle müdahale ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement