İsmet Güral Yeniden Tyd Yönetiminde - Son Dakika
Yerel

İsmet Güral Yeniden Tyd Yönetiminde

İsmet Güral Yeniden Tyd Yönetiminde

Turizm Yatırımcıları Derneği'nin (TYD) 12.Genel Kurulu, İstanbul'da yoğun bir katılımla yapıldı.

18.04.2013 21:22

Turizm Yatırımcıları Derneği'nin (TYD) 12. Genel Kurulu, İstanbul'da yoğun bir katılımla yapıldı.

Genel Başkan Turgut Gür'ün başkanlığa veda ettiği Genel Kurulda Başkanlığa Murat Ersoy seçildi. Önceki yönetimde aktif görevler üstlenen İsmet Güral ise, yeni yönetimin de listesinde yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı'nın da katıldığı genel kurul sonrası bir açıklama yapan İsmet Güral, yaptığı açıklamada, "Benim için dünyada önce Türkiye, Türkiye'de ise Kütahya'dır. Bu makamları Kütahya'yı

yönetimlerde temsil etme olarak

görülmesi doğru olur" dedi.

Turizm'de 2023 vizyonu oluşturulmasının son derece önemli olduğuna vurgu yapan İsmet Güral, "TYD, kurulduğundan bu yana turizmin ve turizm yatırımcılarının çeşitli sorunlarının çözümünde yardımcı olan, kamuoyuna turizm yatırımcılığının önemini anlatan, ülkemizin dünya turizminden aldığı payı her geçen gün biraz daha arttırmak için çaba sarf eden, turizm sektöründe yatırım yapan kişileri ve şirketleri temsil eden bir sivil toplum kuruluşudur. Turizm yatırımlarını ülke turizminin ve ekonomisinin gelişmesinde daima önemli bir güç olarak görmekteyiz. 2023 yılına doğru, doğal ve kültürel varlıklarımızı koruma kullanma dengesi içinde değerlendirerek ve sürdürülebilir turizm anlayışına sahip çıkarak, turizmde çeşitliliği artırmak, kapasiteyi yükseltmek ve sezonu 12 aya, yurt sathına yayılmasını sağlamak, dolayısıyla Türk turizm sektörünün dünya sıralamasındaki yerini daha yukarılara çıkarmak vizyonumuz olacaktır" diye konuştu.

(EFE)

18.04.2013 21: 11: 28

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsmet Güral Yeniden Tyd Yönetiminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement