İyc'den Şehit Savcı İçin Taziye - Son Dakika
Yerel

İyc'den Şehit Savcı İçin Taziye

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Kayseri Yönetimi, hain bir saldırı sonucu şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz için taziye mesajı yayınladı.

01.04.2015 15:56

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Kayseri Yönetimi, hain bir saldırı sonucu şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz için taziye mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda: "1990 yılında İlim Yayma Cemiyeti Vefa Yurdu'nda kalan Savcı Mehmet Selim Kiraz hain bir saldırı sonucu Şehit olmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı

Mesajın tamamı ise şöyle: "Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, 1969'da Siirt'te doğdu. Mersin İmam Hatip Lisesi'ni bitiren Kiraz, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

HSYK kararnamesi ile 2010'da Osmaniye'den Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Kiraz 4 yıl burada çalıştıktan sonra geçen yıl HSYK'nın yaz kararnamesi ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçlar Soruşturma Bürosun'da görevlendirildi.İki çocuk babası Kiraz'ın eşi de İstanbul Adalet Sarayı'nda hakim olarak görev yapmaktadır.

1990 yılında İlim Yayma Cemiyeti Vefa Yurdunda kalan Savci Mehmet Selim Kiraz hain bir saldırı sonucu Şehit olmuştur.

Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İyc'den Şehit Savcı İçin Taziye - Son Dakika


Advertisement