Jandarma'dan 175 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Jandarma'dan 175 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye

Jandarma\'dan 175 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye

Adıyaman'da İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 10 engelliye akülü tekerlekli sandalye verildi.

16.04.2014 17:52

Kahta ilçesinde, Jandarmanın kuruluşunun 175.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 10 engelliye tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Kahta İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Törenin açılışında konuşan Adıyaman Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Jandarma Genel Komutanlığı ile Adıyaman Valiliği Koordinesinde hazırlanan projeyle, 175 akülü arabanın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara 75 tekerlekli sandalye ulaştırdıklarını belirten Yalçın, "Haziran ayına kadar ihtiyaç sahibi vatandaşımıza 100 tekerlekli sandalyeyi ulaştıracağız. Bunun 10'nunu bugün ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize vermek nasip oldu. Buda bizim için bir gurur vesilesidir. Başta Kaymakamımız olmak üzere, bizlere bu imkanı sağlayan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Kahta Kaymakamı Metin Esen ise sosyal yönden çok önemli olan bir çalışmaya katkıda sunan, İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ederek, engelli çocukların hayata tutunmaları adına yürütülen olumlu çalışmaların artarak devam etmesini gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından 10 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

Tekerlekli sandalyeye kavuşan bir engelli, mutluluktan gözyaşlarını tutumadı.

Engellinin duygulandığını gören İl Jandarma Komutanı Yusuf Yalçın ve Kahta Kaymakamı Metin Esen onunla özel ilgilenerek, onu teselli etti. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma'dan 175 Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement