Kadınlardan Erkeklere Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Kadınlardan Erkeklere Teşekkür Plaketi

Kadınlardan Erkeklere Teşekkür Plaketi

Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi, 14.Geleneksel Bahar Yemeği ve Kermesi'nde erkek üyelerine teşekkür plaketi verdi.

09.05.2013 11:54

Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi, 14. Geleneksel Bahar Yemeği ve Kermesi'nde erkek üyelerine teşekkür plaketi verdi.

Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi, 14. Geleneksel Bahar Yemeği ve Kermesi'ni Fuar Tenis Kulüp'te düzenledi. Dernek Başkanı Engin Demir, kuruluşundan bu yana derneğe emek veren, katkı koyan erkek üyelere teşekkür plaketi verdi, öğrencilere de eğitim bursu verdiklerini açıkladı.

1995 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi'nin düzenlediği etkinlikte başta Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve İzmir Milletvekili Erdal Aksünger olmak üzere Taner Üstkanat, Ferhan Bıçakçılar, Adil Arslan, Enis Engin, Süleyman Can, Rıfat Mertoğlu, Adnan Atabek, Metin Göl, Barış Özcan, Hayrullah Şenel ve Karşıyaka eski belediye başkanı Cihan Türsen'e teşekkür plaketi verildi.

HIRSLARIMDAN ARINDIM

Tüm kadınları sevgiyle selamlayan Başkan Tartan, Narlıdere Huzurevi'nden gelen kadınlara seslenerek, "Ben huzurevi denmesini sevmiyorum. 2. Bahar Evi, Sevgi Evi, Dostluk Evi denmesini uygun görüyorum. Sizleri sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum. Ben her zaman yanınızdayım" dedi.

Sevginin, saygının ve paylaşımın ötesinde bir şeyin olmadığına inandığını kaydeden Başkan Tartan, " Türkiye'de vefanın sadece İstanbul'da bir semt ismi olarak anılmaya başladığından beri bunu daha çok önemsememiz gerektiğini düşünüyorum. İnsan hayatında her şey geçici; makamlar, işler, hırslar, kinler… İnsanın her türlü hırslarından arınmış olması lazım, ben her türlü hırsımdan arındım. Kalan ömrümde de sevgi elimi uzatmaya devam edeceğim. Dernek Başkanı Engin Demir başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu arada, Anneler Günü nedeniyle de tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Hakan Tartan, annesinin hayatında çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlardan Erkeklere Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement