Kafsid Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika
Yerel

Kafsid Yeni Sezonu Açtı

Kafsid Yeni Sezonu Açtı

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) yapılan kokteyl ile 2013-2014 sezonunu açtı.

07.10.2013 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) yapılan kokteyl ile 2013-2014 sezonunu açtı.

Türkiye'nin peri bacaları ile ünlü önemli kültür ve turizm merkezi Kapadokya'da fotoğrafçılık ve sinema branşlarında açtığı eğitici kurslarla ön plana çıkan KAFSİD, Ürgüp Fresco konaklarında yapılan kokteyl ile 2013-2014 sezon açılışını gerçekleştirdi. Açılış programına Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı Sami Türkay, Atlas Dergisi kurucularından Ahmet Özyurt, KAFSİD Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

Düzenlenen açılış programında 2013-2014 döneminde yapılacak etkinlikler ve projeler hakkında üyeler bilgilendirildi. Toplantıda ayrıca AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından desteklenen Kapadokya Doğal Film Platosu projesi hakkında da bilgilendirilme yapıldı.

KAFSİD Başkanı Yönetmen Mustafa Karakaya Temel Fotoğraf Eğitimiyle sezonu açtıklarını belirterek Nevşehir Halk Eğitim Merkezi'yle de ortaklaşa resim ve grafik kursu da açacaklarını ifade etti. Kursların dernek merkezinde gerçekleştirileceğini belirten Karakaya "Fotoğraf,resim ve grafik kurslarımızın yanı sıra dernek bünyemizde Ahmet Özyurt tarafından Karanlık Oda Atolyesi ve Cafer Gezer tarafından Gece Fotoğrafçılığı Yıldız Pozlama Atolyesi açılacak." Dedi.Açılış programı yapılan fotoğraf sunumlarıyla son buldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafsid Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement