Kahramanmaraş'ta kayıp kadın - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'ta kayıp kadın

Kahramanmaraş\'ta kayıp kadın

Kahramanmaraş'ta evinden ayrılan ve Mersin'e gittiği belirlenen Güldane Taşhan'dan 6 gündür haber alınamıyor. Ailesi endişeli.

07.12.2023 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'taki evinden 1 Aralık günü 'Hastaneye gidiyorum' diyerek ayrılan ve aynı gün Mersin Otogarı'na geldiği belirlenen 37 yaşındaki Güldane Taşhan'dan 6 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki evinden 'Hastaneye gidiyorum' diyerek ayrılan Güldane Taşkın'dan, o tarihten bu yana haber alınamıyor. Polise kayıp müracaatında bulunan yakınları, genç kadının hayatından endişe ediyor.

Taşhan'ın ağabeyi Fahri Taşhan, 1 Aralık'ta 'Hastaneye gidiyorum' diyerek evden ayrılan kız kardeşinden haber alamamaları üzerine Kahramanmaraş Otogarı'ndaki bir firmadan bilet alarak otobüsle Mersin'e gittiğini öğrendiklerini belirterek, "Cep telefonu kapalı. Otobüs firmasıyla yaptığımız görüşmede, Mersin Otogarı'nda otobüsten indiği yönünde bilgi aldık. Polis ekiplerine de bildirdik. Ancak 6 gündür kendisinden bir haber alamıyoruz" dedi.

Mersin'de herhangi bir tanıdıklarının bulunmadığını, kız kardeşinin Mersin'e neden gitmiş olabileceğini bilmediğini de söyleyen Fahri Taşkan, "Evden ayrılması için hiçbir sebep yok. Neden böyle bir şey yaptı bilemiyoruz. Mersin'de otobüsten indiğini biliyoruz ama 6 gündür kendisinden hiçbir haber alamadık. Hayatından endişe duyuyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'ta kayıp kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement