Kanala Düşen Kamyondan Yaralı Kurtuldular - Son Dakika
Yerel

Kanala Düşen Kamyondan Yaralı Kurtuldular

Kanala Düşen Kamyondan Yaralı Kurtuldular

Konya'da atık su kanalına düşen büyükbaş hayvan yüklü kamyondaki 3 kişi yaralandı.

28.05.2014 10:52  Güncelleme: 10:48

Konya'da atık su kanalına düşen büyükbaş hayvan yüklü kamyondaki 3 kişi yaralı kurtuldu. Sürücü kabininin bir kısmı suyla dolan araçtan kendi imkanlarıyla çıkan baba, içeride kalan oğlu için gözyaşı döktü.

Erzurum'dan Burdur'a büyükbaş hayvan taşıyan Cemalettin Güler (37) idaresindeki 25 HH 277 plakalı kamyon, Konya- Aksaray karayolunun 32. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak DSİ'nin atık su kanalına düştü.

Kamyonun sürücü kabininin büyük bölümü suyla dolarken, sürücü Güler ile Kemal Aktan (63) ve oğlu Mehmet Aktan (34) kabinde sıkıştı. Kendi imkanlarıyla kurtulan Kemal Aktan, yoldan geçen sürücülerden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. 112 Acil Servis ekipleri, kazadan hafif yaralı kurtulan Kemal Aktan'ı ambulansa bindirdi. Kabinde sıkışan oğlunu kurtarabileceğini söyleyen Aktan, ambulanstan inip hayatta olup olmadığını kontrol etmek için oğluna seslendi.

Mehmet Aktan ve sürücü Cemalettin Güler, itfaiye ekiplerince kesilen sürücü kabininin bir bölümünden yaralı olarak çıkartıldı. Birbirlerine sarılan baba ve oğlu uzun süre gözyaşı döktü.

Konya'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kanala Düşen Kamyondan Yaralı Kurtuldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement