Kapadokya'da Yeni Yıl Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Kapadokya'da Yeni Yıl Kutlamaları

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, turistler yeni yılı yer altı eğlence merkezlerinde oryantal ve folklor gösterileriyle karşıladı.

01.01.2012 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, turistler yeni yılı yer altı eğlence merkezlerinde oryantal ve folklor gösterileriyle karşıladı.

Yeni yılı karşılamak için Kapadokya bölgesini tercih eden yerli ve yabancı turistlerin büyük çoğunluğu yer altındaki otantik, kayadan oyma eğlence merkezlerini tercih etti. Turistik tesislerde yılbaşı nedeniyle Türk geceleri ve özel balolar düzenlendi.

Türk geceleri ve yılbaşı balolarına turistlerin ilgisi bir hayli fazlaydı. Nevşehir'in merkeze bağlı Uçhisar beldesindeki yerin yaklaşık 15 kat altındaki kayadan oyma Yaşar Baba turistik eğlence merkezindeki yılbaşı balosuna katılan turistler, yeni yıla oryantal dansları ve folklor gösterileri ile girdi.

Çoğunluğunu Alman, İtalyan, Fransız ve Uzakdoğuluların oluşturduğu turistler, sahne alan dansöze büyük ilgi gösterirken, oryantal dans gösterisini görüntülemek için birbirleriyle yarıştı.

Sahneye tavandan asansörle inen oryantali hayranlıkla izleyen turistler, oryantal ile birlikte dans edip eğlendi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edip eğlenen turistler, Noel babalarla da bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapadokya'da Yeni Yıl Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement