Karamanlı'daki Bahar Bayramı Buruk Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Karamanlı'daki Bahar Bayramı Buruk Kutlandı

Burdur'un Karamanlı İlçesi'ne bağlı Mürseller Köyü'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen bahar bayramı kutlamaları, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki olaylar nedeniyle buruk bir şekilde kutlandı.

12.05.2013 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Karamanlı İlçesi'ne bağlı Mürseller Köyü'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen bahar bayramı kutlamaları, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki olaylar nedeniyle buruk bir şekilde kutlandı.

Köy alanında yapılan kutlamalara, Karamanlı Kaymakamı Uğur Akmeşe, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, AK Parti Burdur İl Başkanı İbrahim Ekici, CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatif Birlikleri (Köy-Koop) Genel Başkanı Yakup Yıldız, çevre belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bu yılki etkinliklerin sloganı "Tepe lambasız traktör, reflektörsüz römork kalmasın" olarak belirlenirken, protokol mensupları tarafından traktörlere, tepe lambası ve reflektör takıldı.

Törende konuşan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, son 4-5 aydır ülkede hiçbir terör eyleminin gerçekleşmediğini, ancak dün Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan olayın 75 milyonun yüreğini sızlattığını söyledi.

Saldırıların, uluslararası bir oyunun parçası olanlar tarafından gerçekleştirildiğini savunan Özçelik, şöyle konuştu:

"Bu işi Suriye'deki Nusayriler ve Baas yönetimi gerçekleştiriyor. Başka bir zamanda başka bir grup olabilir. Bu neyi gösteriyor- Bizim Türk milleti olarak, bu tür saldırılar sonrasında, daha güçlü, daha diri, birlik ve beraberliğimize kenetlenebilecek bir yapıda olduğumuzu gösteriyor. Şunu çok iyi bilmelerini istiyoruz. Biz, tarihimizden ve coğrafyamızdan aldığımız güçle büyük bir milletiz. Biz, 17 devleti kuran bir milletiz. Biz, esaret ve boyunduruk altına girmeyiz. Bizi bir yerlere yönlendirmek isteyenlerin istikametinden gitmeyiz. Çünkü biz, tarihimizden böyle öğrendik, böyle yaşadık. Dolayısıyla bizi, Balkanlar'dan, Kafkaslar'dan, Türk cumhuriyetlerinden, Ortadoğu'dan silemezsiniz. Biz o bölgelerde varız." - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karamanlı'daki Bahar Bayramı Buruk Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement