Kardemir Genel Müdürü Demirel Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kardemir Genel Müdürü Demirel Açıklaması

Ahmet Özler - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Genel Müdürü Fadıl Demirel, "1,5 yıl içinde 3 milyon ton üretim hedefimiz var" dedi.

09.01.2012 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Özler - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Genel Müdürü Fadıl Demirel, "1,5 yıl içinde 3 milyon ton üretim hedefimiz var" dedi.

Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2011 yılının fabrikaları adına başarılı geçtiğini özellikle kapasite, kalite ve yönetsel konularında önemli değişim ile dönüşümün yaşandığını söyledi.

3 milyon ton üretim hedefinin önemli bir rakam olduğunu vurgulayan Demirel, şunları kaydetti:

"1 milyon 500 bin ton ham çelik üretim kapasitesi, yapılan yatırımlarla 3 milyon tona çıkacak. 1,5 yıl içinde 3 milyon ton üretim hedefimiz var. Bu bizim önümüze koyduğumuz hedef. Fabrikamızda kapasiteyi arttırmanın teorilerini hep geliştirdim. Kapasite, kalite ve yönetsel olarak çağdaş fabrika olmaya başladık. Hedefimiz için bütün yatırımlarımız devam ediyor yatırımların hepsini kendimiz yapıyoruz ve dışarıdan herhangi destek almıyoruz. En önemli yatırımlarımızdan birisi 5 No'lu Yüksek Fırın. Bu fırının çalışmaları devam ediyor."

Türkiye'de ray üretiminde tek olduklarını ve çok kaliteli raylar ürettiklerini belirten Demirel, "Devlet Demir Yolları'nın rayını biz üretiyoruz. Fabrikamızda hızlı tren rayları da üretiliyor. Bu alanda sadece ülkemizde değil bölgemizde de tek konumdayız. Bir çok ülkeye ray gönderiyoruz. Aynı zamanda bu alanda makas üretimi yapıyoruz. Vagon üretimi içinde önemli aşamalar kaydettik. Demiryolu ile ilgili ne geriyorsa önümüzdeki günlerde fabrikamızda üretilecek" diye konuştu

- KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kardemir Genel Müdürü Demirel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement